Welcome to my Gallery: Inspirell Art

Home / About

WAT INFORMATIE OVER MIJ

Zo lang als ik mij kan herinneren heb ik altijd iets gedaan met tekenen/schilderen en muziek maken. Toen de computer verscheen in de beginjaren 80 ben ik begonnen met digitale tekst en vormgeving ten dienste van mijn werk (hoger gezondheidszorgonderwijs). Toen ik mijn tijd meer zelf kon bepalen ben ik begonnen met digitaal schilderwerk.

Eind jaren 90 ging ik meer gebruik maken van internet en vanaf het millennium sloeg ik mijn vleugels uit naar webdesign. Langzaam groeide er een website, genaamd E-Spir@tion, waarin ik mijn "digital art" combineerde met mijn poëzie in een orakel. Later kwam hier een astrologisch orakel bij, nu gemaakt met flash. Het tekenen en schilderen op de computer werd een echte hobbyïstische ontdekkingstocht. Ik ging projectmatig werken en maakte diverse series mandala's/levenswielen, spiegel-vensters en "verhalen", om er enkele te noemen. Mbv flash zette ik een galerie op mijn website, die ik inmiddels had omgedoopt tot Inspirell, toen ik een domeinnaam kocht.

Hiernaast speelde ik ook gitaar en synthesizer en componeerde ik mijn eigen nummers. De computers werden zo sterk dat ik een studio kon installeren. Het werd opnieuw een ontdekkingstocht, maar nu op het gebied van arrangeren en produceren. Ook hierin kon ik doorgroeien met behulp van beter "materiaal". Mijn website werd uitgebreid met een sectie muziek. Sinds 2014 maak ik er ook clips bij met eigen artwerk.

De hoeveelheid kreeg zo'n omvang dat ik besloot om deze aparte galerie op te zetten. Sinds 2013 ben ik begonnen om photo-art/fotokunst te maken, geïnspireerd door Niko van der Klugt, die ik bezocht op een Kunstroute tijdens een vakantie. En dat vormt momenteel mijn focus. Maar er komen momenten dat ik even iets anders wil maken, zoals bijvoorbeeld het artistiek vormgeven van heilige geometrieën.

Hier laat ik het even bij voor nu.
ellorene

Hieronder lees je nog wat informatie over de software waarmee ik deze galerie heb kunnen maken.


This photo gallery is based on Piwigo.

Piwigo is photo gallery software for the web, built by an active community of users and developers. Extensions make Piwigo easily customisable. And, for icing on the cake, Piwigo is free and opensource.

Visit the Piwigo website