De samenvattingen van actuele gebeurtenissen vind je per fase gerangschikt. De 13 Fasen volgen elkaar iedere 18 dagen op. Elke Fase loopt dus 18 dagen en dat is flink snel. De gebeurtenissen zelf vind je niet meer in deze afgeslankte versie van het project. Die zijn bij de vele media te raadplegen.

Lees meer...Opmerkelijke gebeurtenissen in de 1e fase vind ik de Japanse aardbeving en kernreactorproblemen, de onrust in de Arabische wereld.

Lees meer...Opmerkelijke gebeurtenissen in de 2e fase vind ik de nasleep in en solidariteit met Japan, de strijd tussen de 2 presidenten in Ivoorkust geslecht.

Lees meer...Opmerkelijk nieuws in de 3e fase vind ik de verwoestende tornado's in Amerika, het overlijden van Sai Baba en de voort durende strijd in de Arabische landen.

Lees meer...Opmerkelijke gebeurtenissen in de 4e fase vind ik de moord op Osama bin Laden, de natuurperikelen in Spanje en Amerika en de financiële perikelen in de Eurozone  (Griekenland).

Lees meer...Opmerkelijke gebeurtenissen in de 5e fase vind ik de onrust in de natuur (aardbevingen en tornado's en  ook nog een zonnestorm), de EHEC-epidemie in Duitsland en de arrestatie van Mladic.

Lees meer...Gebeurtenissen die in de 6e fase de media haalden zijn het aanhoudende gerommel van de aardkorst, de Arabische wereld en de omslag ten aanzien van kernenergie.

Lees meer...Gebeurtenissen die tijdens de 7e fase door de media werden verspreid liggen op het terrein van natuur en klimaat, zorgen in de financiële wereld en een geslagen bres in het media imperium van Murdoch.

Lees meer...Gebeurtenissen die tijdens de 8e fase de media beheersten: natuur en klimaat, de financiële wereld, de aanslag in Noorwegen, het einde van de Amerikaanse ruimtevaart, de Murdoch-media.

GebeurLees meer...tenissen die tijdens de 9e fase de media beheersten gingen vooral over de economie, onlusten en de problemen van het Syrische volk.

Lees meer...Gebeurtenissen die tijdens de 10e fase de media beheersten gingen vooral over (politiek gerichte) onlusten en de Arabische lente.

Lees meer...Deze periode viel vooral op door een woelige natuur. De economie vertoont steeds meer het beeld van een zieke patiënt die maar niet beter wil worden.

Lees meer...Het patroon tekent zich duidelijk af: extreme klimaatverschijnselen, protesten tegen het politieke systeem en problemen op het gebied van de economie.

Lees meer...In de slotfase zien we de problemen in de economie opstapelen en een politieke onmacht om de wereld (zoals we deze kennen) te redden.

HET PROJECT ARCHIEF

maya calendrio 571013 geel 200px

       UNIVERSELE TIJD
       •   actualiteit
       •   persoonlijke noten
       •   occupy
      GALACTISCHE TIJD
      BIBLIOTHEEK
      BRONNEN
      VERANTWOORDING
     

UNIVERSELE TIJD

made by local artists

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com