carl johan calleman

CARL JOHAN CALLEMAN

www.calleman.com is de website van Carl Johan Calleman, auteur van enkele boeken. Op zijn site vind je ook recente artikelen en een Tzolkin-calculator om te downloaden en te installeren op je pc (werkt ook in Windows 7).

 

 

 

barbara hand clow

BARBARA HAND CLOW

www.handclow2012.com is de website van Barbara Hand Clow. Zij is behalve Maya-deskundige ook sjamane en astrologe. Op haar site vind je vele artikelen, waaronder astrologische. De site doet wat rommelig aan, maar wat ze te vertellen heeft is wel de moeite waard, vind ik. Haar boeken vind ik een aanrader.

 

 

 

ian xel lungold

IAN XEL LUNGOLD

www.mayanmajix.com is de website van Ian Xel Lungold. Hier kan je behalve veel artikelen ook een dagelijkse Tzolkin bekijken en bv. je geboorte-Tzolkin opzoeken (kan met de meeste calculators/converters). Er is hiervan een Nederlandse vertaling die ermee door kan. Zijn website is met zorg vorm gegeven.

 

 

 

•  www.maya-portal.net is ook een aardige website. Zeer fraai vorm gegeven met Flash, wat helaas wel enige inlaadtijd kost, dus even geduld.

•  http://mayakalender.org is een Nederlandse website over de Maya Kalender zoals deze is onderzocht en beschreven door Carl Johan Calleman. Met informatie, interviews en artikelen.

•  www.fourmilab.ch heeft een zeer uitgebreide kalender omzetter (converter). Je geeft een datum in volgens onze gewone (Gregoriaanse) kalender en met "Calculate" berekent dit programma een hele reeks kalenders. Het werkt in je browser die Javascript moet ondersteunen. In de meeste gevallen zit dat wel snor en anders kan je op www.java.com dit stukje hulpsoftware downloaden en installeren.

LINKS

mayakalender relief geel 150px

leegblok geel 100px

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com