Het achtste Tijdperk bouwt voort op de eerste zeven. Het zal in de laatste (13e) fase resulteren in een bewustzijn van een grotere omgeving dan ons zonnestelsel (galactisch wereldbeeld), draadloze electronica en netwerken.

Het begin van dit tijdperk wordt gedateerd op ruim 12 jaar geleden: 5 januari 1999. De laatste (13e) fase is op 3 november 2010  ingegaan. Tijdens deze Periode gaan de ontwikkelingen in de technologie en het bewustzijn meer hand in hand. Astronomische waarnemingen brengen het heelal in de huiskamer. Het besef dat we nog geen stipje zijn van hele grote sterrenstelsels laat ons anders kijken naar onszelf en onze wereld. Kosmische invloeden op de aarde worden onderzocht. Verfijnde technieken tonen immateriële verschijnselen aan: energieën worden net zo gewoon als vaste dingen. Paranormale vermogens, buitenaardse contacten, verschijnselen als telepathie, channeling, maar ook de eigen intuïtie worden geaccepteerd als deel van het leven.
Door de verdieping van het bewustzijn verandert de kernwaarde van richting: van machtsdenken naar ethisch denken. Het besef deel te zijn van een groter geheel beïnvloedt onze keuzes en prioriteiten in de richting van ik naar wij, van winnen-of-verliezen naar win-win-situatie, van nemen naar delen. Vanuit een mondiaal-galactisch wereldbeeld schept men netwerken en zoekt men naar een "wereldorde".

DE 9 TIJDPERKEN

chichen itza

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com